Mustafa Kemal ATATÜRK
Özel Gereksinimli Çocuk Eğitim ve Seminer Programı

31 Mayıs 2024 Cuma günü Odamız tarafından, Prof. Dr. Atilla Cavkaytar’ın sunumuyla öğretmenlerin ve ailelerin özel gereksinimi olan çocuklarla çalışma konusundaki bilgi ve becerilerini geliştirmeye yönelik, eğitimcilere ve ailelere ayrı ayrı olmak üzere bir eğitim ve bir farkındalık semineri gerçekleştirilecektir.

“Sınıfımızdaki Özel Gereksinimi Olan Öğrencilerle Nasıl Çalışmalıyız?” - (Eğitimciler, Çocuk Gelişim Mezun ve Son Sınıf Öğrencileri, Rehber Öğretmenler ve Klinik Psikologlar için)

Eğitimciler için, sınıftaki özel gereksinimi olan öğrencilerle etkili bir şekilde çalışmanın yöntemleri ve stratejilerinin ele alınacağı, özel gereksinimi olan öğrencilerin eğitimi konusunda güncel pedagojik yaklaşımlar ve öğretim teknikleri hakkında bilgi paylaşımının yapılacağı, programların ve öğretimin, özel gereksinimi olan öğrencilere daha etkili bir şekilde uyum sağlaması için pratik ipuçları ve önerilerin sunulacağı eğitim 31 Mayıs 2024 Cuma günü saat 15.00’da Odamız Konferans Salonunda ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.

Tarih : 31 Mayıs 2024 Cuma, saat 15.00
Yer     : İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu (OSB 1. Cadde)

Eğitimin Online Kayıt Formu için tıklayınız.

 

“Özel Gereksinimli Çocuğumun Eğitimindeyim” - (Aileler için)

Aileler için, özel gereksinimli çocuklarımızın davranışlarını yönetme ve olumlu davranışları teşvik etme konusunda rehberlik ve çocuklarımıza günlük yaşam becerileri, iletişim becerileri ve öz bakım becerileri gibi önemli alanlarda nasıl destek olunabileceği konularının ele alınacağı seminer 31 Mayıs 2024 Cuma günü saat 19.00’da Sani Konukoğlu Konferans Salonunda ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.

Tarih : 31 Mayıs 2024 Cuma, saat 19.00
Yer     : Sani Konukoğlu Konferans Salonu

Seminerin Online Kayıt Formu için tıklayınız.

 

Ücretsiz düzenlenecek olan eğitim ve seminer programımıza ilgili üyelerimiz ve ilgili aileler davetlidir.

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN;

Yağmur AKMAN - İş Geliştirme Personeli

Tel : 0 224 714 82 60 Dahili : 141

Esra ŞAHİN - İş Geliştirme Personeli

Tel : 0 224 714 82 60 Dahili : 143

Yayınlanma Tarihi: 15-05-2024

BAŞKANIN MESAJI
ETKİNLİK TAKVİMİ
E-BÜLTEN
ANKET
Duyurularımızdan Nasıl Haberdar Oluyorsunuz?