Rota Amerika: Şirket Kurulumu, Vize ve Green Card Seçenekleri Webinarı

Odamız ve Grape Law Hukuk Bürosu iş birliğinde 23 Mayıs 2024 tarihinde saat 16.00'da Amerika'da iş kurma, vize ve green card süreçlerinin ele alınacağı "Rota Amerika” adlı online bilgilendirme semineri (webinar) düzenlenecektir.

Söz konusu webinarda, ilgili uzmanlar tarafından Amerika'da iş kurma süreçleri detaylıca ele alınacak ve en uygun vize ile green card seçenekleri değerlendirilecektir. Özellikle, farklı eyaletlerde iş kurmanın avantajları ve dezavantajları detaylı bir şekilde incelenecek olup, hangi eyaletin işletme açmak için en uygun olduğu konusu derinlemesine ele alınacaktır. Ayrıca Amerika'da başarılı bir iş kurma yolculuğuna başlamak isteyen herkes için önemli bilgiler sunulacaktır. Seminer sonunda Amerika'da iş kurma ve göçmenlik süreçleri hakkında kapsamlı bir bilgiye sahip olmak isteyen katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere kayıt için son tarih 21 Mayıs 2024 olup, kayıt olan katılımcılara 22 Mayıs 2024 tarihinde webinar bağlantı linki SMS ve e-posta olarak gönderilecektir.

“Rota Amerika” (Webinar – İnternet Üzerinden)

23 Mayıs 2024 Perşembe – Saat: 16:00

Seminere kayıt olmak için: https://forms.gle/yYYuhjyz5MDKacz48