Taleplerimiz doğrultusunda Halkbank'ın Can Suyu paketinden esnaflarla birlikte oda ve borsalarımızın üyesi şahıs işletmelerinin de faydalanması imkanı sağlanmıştır.

Türkiye Halk Bankası A.Ş. tarafından Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, küçük işletme düzeyinde olan ve ihtiyaç duydukları kredi kaynaklarına ulaşmakta zorluk çeken Sanayi, Ticaret, Sanayi ve Ticaret Odaları ile Ticaret Borsaları ve Deniz Ticaret Odalarına kayıtlı şahıs firmalarının desteklenmesi amacıyla Ekonomik İstikrar Kalkanı tedbirleri kapsamında ‘‘İşe Devam Desteği-Küçük İşletme Can Suyu Kredisi” oluşturulmuştur.

Detaylı bilgiye https://www.halkbank.com.tr/21647-ise_devam_destegi___kucuk_isletme_can_suyu_kredisi adresinden erişim sağlanabilen krediden yararlanacak “şahıs firmasının”;

Sanayi, Ticaret, Sanayi ve Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Deniz Ticaret Odaları’na kayıtlı olması,
Yıllık cirosunun 3.000.000 TL’yi aşmaması,
İktisadi faaliyetlerine devam etmesi ve firmanın 01.04.2020 tarihinden evvel kurulmuş olması,
Bankanın Esnaf Destek Paketi’nden faydalanmamış olması,
İflas, fesih, iflas erteleme, iflas erteleme tedbir ve konkordato kararı olmaması ve aktif takip kaydının bulunmaması
ön koşullarını taşıması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.