Kocaeli Sanayi Odası koordinatörlüğünde ve Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün katkılarıyla Marmara Bölgesi’nde faaliyet gösteren başarılı sanayi kuruluşlarının ödüllendirildiği “Sektörel Performans Değerlendirme” ödül organizasyonumuzu her yıl düzenlemekteyiz. Organizasyonun amacı; ülke ekonomisine katkı sağlayan firmaların ödüllendirmenin ötesinde, firmaların kendilerini, kendi sektörlerinde kıyaslayabilmelerini sağlamaktır.

Kocaeli Sanayi Odası ve Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün çözüm ortakları; Price Waterhouse Coopers Türkiye, Bloomberg HT, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV), Doğu Marmara ABİGEM A.Ş., Major Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Hizmetleri ve bölgesel ortaklar ise Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, İstanbul Kalkınma Ajansı, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Trakya Kalkınma Ajansı’dır.

Bu yıl 12.’incisi düzenlenmekte olan organizasyon ilimizde faaliyet gösteren sanayi kuruluşları için tanınma ve prestij imkanı sağlayacaktır. Katılımcı firmaların en önemli kazanımları ise Price Waterhouse Coopers ve Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. işbirliği ile hazırlanan geri bildirim raporudur. Firmalar bu rapor ile; iyileştirmeye açık alanlarını görebiliyorlar, sektörlerinde kendilerini kıyaslama ve eksikliklerini giderme imkanı bulabiliyorlar.

EK-1'i görmek için tıklayınız.

EK-2'yi görmek için tıklayınız.