Kazakistan Cumhuriyeti Sanayi ve Altyapı Kalkınma Bakanlığı koordinasyonu ve Kazakistan Ulusal Girişimciler Odası “Atameken” ve Kazakistan Uluslararası Ticaret Odası iş birliğinde gerçekleştirilecek olan İstanbul ticaret heyeti ziyareti kapsamında, 31 Temmuz 2019 tarihinde The Ritz Carlton İstanbul Hotel’de (Adres: Süzer Plaza, Askerocağı Caddesi No:6, Elmadağ – Şişli) iş birliği toplantısı ve Türk ve Kazak firmaları arasında ikili iş görüşmeleri programı icra edilecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) destekleri ile düzenlenecek olan bahse konu programa katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin https://forms.gle/ZhB7z6qnnUqkGaRdA internet adresinde yer alan formu doldurarak, kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Katılım ücretsizdir.

Ayrıntılı bilgi için Kazakistan Uluslararası Ticaret Odası ile (İlgililer: Assel Baibolova, Moldir Saparbek, E-mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir., moldir.saparbek.kaz@gmail, Tel: +7 707 776 91 90, WhatsApp: +90 505 105 54 60, +7 775 230 09 82) iletişime geçilebilir.

EK-1 : Program

EK-2 : Katılımcı Kazak Firma ve Kurumlar