İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 10.03.2020 tarih ve 34221550-720-2584 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince, Kanada Başkonsolosluğu işbirliğinde, teknoloji, dijital medya, yazılım, gıda teknolojisi, sağlık teknolojisi, ileri üretim teknolojisi ve sivil havacılık sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerimizin katılımıyla, 19 Mart 2020 tarihinde saat 10.00'da Türkiye Ekonomi ve Araştırma Politikaları Vakfı (TEPAV)'nda "Kanada'da İş ve Yatırım Ortamı" konulu bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

Seminerde Kanada'da ve Kanada'nın Montreal şehrinde iş ve yatırım yapmak isteyen şirketlerimize bilgi verilerek, potansiyel sektörler üzerinde durulacaktır. Ayrıca Kanada Başkonsolosluğu Göçmenlik Ofisi yetkilileri tarafından vize ve çalışma izinleri hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Seminere ilişkin programa ve katılım formuna Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Yurt İçi Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmekte olup, seminere katılmak isteyen firmaların katılım formunu eksiksiz doldurarak en geç 18 Mart 2020 tarihine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) iletmesi gerekmektedir.