İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 09.12.2019 tarih ve 34221550-720-12179 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, önümüzdeki dönemde Filistin ve Fas ile Serbest Ticaret Anlaşması (STA) Ortak Komite Toplantılarının düzenlenmesinin öngörüldüğü bildirilmekte olup, söz konusu toplantılarda faydalanmak üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden bilgi notları talep edilmektedir. Üyelerimizin özellikle Filistin ve Fas ülkeleri ile görüşülecek STA konularına ilişkin olabilecek görüşlerin en geç 16 Aralık 2019 tarihine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) bildirilmesini rica olunur.