İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 18.12.2019 tarih ve 34221550-720-12488 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, Pakistan Karaçi Fuar Merkezi'nde, 14-16 Ağustos 2020 tarihlerinde, 3. Uluslararası Tüketici Ürünleri Fuarı'nın düzenleneceği bildirilmektedir. Yazıda devamla, Fuarın 2001 yılından beri düzenlendiği ve sanayi alanında uluslararası 550 markanın davet edildiği belirtilmektedir.

50.000 (ellibin)'in üzerinde ziyaretçinin beklendiği Fuarda, güzellik ve fitness; moda ve mücevherat; ayakkabı ve çanta; ofis gereçleri; oyuncak ve bebek ürünleri; gıda ürünleri gibi sektörlerin ön planda olacağı ifade edilmektedir. Fuardan 5 ay öncesine kadar fuar standı kiralamak için başvuranlara, 5 yıldızlı otelde 3 gece konaklama, şehir içi transferler, sabah kahvaltısı-öğle yemeği-akşam yemeği, vize için davet yazısı, yarım günlük şehir turu gibi hizmetlerin ücretsiz verileceği bildirilmektedir.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi ekteki belge ile www.ecgateway.net adresinde yer almaktadır.

EK'i görmek için tıklayınız.

İlgi yazıda, Türk ve Belarus Ortak Sanayi ve Teknoloji Çalışma Grubu 4. Toplantısı'nın, 29-30 Ocak 2020 tarihlerinde İstanbul Teknopark'ta gerçekleştirileceği belirtilerek, Türkiye-Belarus ilişkilerine (özellikle sanayi ve teknoloji alanında) dair Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin görüş ve önerilerini içeren bir bilgi notu talep edilmektedir.

Bilgilerinizi, konunun ilgili üyelerinize duyurulmasını ve Türkye-Belarus ilişkilerine dair görüşlerin derlenerek 2 Ocak 2020 Perşembe günü mesai bitimine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) iletilmesi rica olunur.

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 23.12.2019 tarih ve 34221550-720-12634 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, Madagaskar-Antananarivo Büyükelçiliğimiz aracılığıyla iletilen Notada, Hint Okyanusu Kıyıları Birliği (IORA) Bölge İçi Ticaret ve Yatırımı Artırmaya Yönelik Uzmanlar Toplantısı'nın 30-31 Ocak 2020 tarihlerinde, Morityus'ta düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu etkinliğe ilişkin program, katılım şartları ve diğer bilgilerin yer aldığı notlar ekte iletilmekte olup, etkinliğe son başvuru tarihi 30 Aralık 2019'dur.

EK'i görmek için tıklayınız.

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 23.12.2019 tarih ve 34221550-720-12633 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, Türkiye-Zambiya Karma Ekonomik Komisyon 1. Toplantısı'nın, 12-13 Şubat 2020 tarihlerinde Zambiya'nın başkenti Lusaka'da gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilmekte olup, iki ülke arasındaki ilişkilere yönelik olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin görev ve yetki alanına giren konular ile toplantıda gündeme getirilmesinde fayda görülen hususları içeren bir bilgi notu talep edilmektedir. Türkiye-Zambiya ilişkilerine dair görüşlerin derlenip, 9 Ocak 2020 tarihi mesai bitimine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) iletilmesi rica olunur.