İlgi: İstanbul İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği'nin 28.11.2019 tarih ve 28549-TİM,İİB.08.2019/663-06897 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, Paris / Fransa'da 23-26 Kasım 2020 tarihleri arasında düzenlenecek "All4Pack 2020" Uluslararası Ambalaj Makineleri ve Malzemeleri Fuarı'nın Türkiye milli katılım organizasyonunun İstanbul İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliğince gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Uzun dönemli müşteri ilişkilerinin ve hatta ortaklıkların kurulması ve sektörle ilgili en son gelişmelerin ve potansiyel rakiplerin takip edilebilmesi açısından fırsat niteliği taşıyan All4Pack 2020 Fuarının milli katılımcılarına, İstanbul İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliğince; Stand alanı kiralanması, Stand inşaat, dekorasyonu ve elektrik bağlantısı, stand temizliği, internet hizmetleri, ürünlerinizin nakliye, gümrükleme ve stand teslimi, Reklam ve tanıtım hizmetleri verilmektedir. Bahse konu fuara ilişkin detaylı sirküler ve başvuru formu ekte yer almaktadır. Fuara katılmayı planlayan üyelerimizin, ekteki başvuru formunu ve fuar sözleşmesini eksiksiz doldurarak 6 Aralık 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar İstanbul İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliğinin 0 212 454 05 01-02 numaralı faksına veya agac@iib,org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

EK'i görmek için tıklayınız.

İlgi: İnegöl Kaymakamlığı'nın 27.11.2019 tarih ve 54781794-950-E.4759 sayılı yazıda,

İlgide kayıtlı yazıda; Valiliğimiz İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün 20.11.2019 tarih ve 173089 sayılı "Sudan İnsani Yardım Kampanyası" konulu yazısı ilişikte gönderilmiş olup, kampanya bilgilerinin; İlçe Belediye Başkanlığınca https://www.afad.gov.tr/sudan-yardim-kampanyasi linkinde yer alan görsellerin kullanılarak billboardlarda, toplu taşıma araçlarında, hizmet binaları girişlerinde ve vatandaşların göreceği diğer platformlarda duyurulması, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce tüm okullarda (özel dahil), İlçe Müftülüğünce cami ve kuran kurslarında, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüklerince tüm yurtlarda duyurulması, ayrıca tüm kamu kurum ve kuruluşlarınca hizmet verilen binalarına asılarak kurum personellerine gerekli duyuruların yapılması rica olunur.

EK'i görmek için tıklayınız.

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 21.11.2019 tarih ve 34221550-045.99-11570 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan alınan ilgi yazıda Akkuyu Nükleer Güç Santrali Projesi'nde yerli katkının arttırılması çalışmaları kapsamında, 6 Aralık 2019 tarihinde İstanbul Sanayi Odası'nda "Tedarikçi Bilgilendirme Semineri" düzenleneceği bildirilmekte, seminerin hitap ettiği işletmelerin makine, elektrik elektronik, inşaat alanlarında faaliyet gösteren, tercihen daha önce enerji sektöründe deneyimi olan işletmeler olduğu ifade edilmektedir. Seminer ile ilgili program ve detaylar ekte gönderilmektedir. Seminere katılım sağlayacak üyelerin http://www.iso.org.tr/seminer internet adresinden CVEN0919 referans kodu ile "Akkuyu Nükleer Güç Santralleri ihale Şartları Toplantısı" için kayıt yapmalarının sağlanması rica olunur.

EK'i görmek için tıklayınız.

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 19.11.2019 tarih ve 34221550-720-11529 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan'ın, önümüzdeki dönemde Tunus ve Fas'ı ziyaret ederek mevkidaşları ile görüşmeler gerçekleştirmesinin öngörüldüğü belirtilmekte olup, söz konusu görüşmelerde faydalanmak üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden bilgi notları talep edilmektedir. Belirtilen ülkelerle ilişkilere dair Odamız üyelerinin görüşlerin 29 Kasım 2019 tarihine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) bildirilmesi rica olunur.