Birleşik Krallık Uluslararası  Ticaret Bakanı  Sayın Liam Fox'un Türkiye'ye gerçekleştireceği ziyaret kapsamında, Birliğimizce bir iş  forumunun düzenlenmesi planlanmaktadır. Bahse konu iş  forumuna Sayın Fox iştirak ederek ülkemiz iş  dünyasına hitap edecektir.

İş  forumu 18 Haziran 2019 Salı  günü 11:30-12:45 arasında Ankara'da Birliğimiz hizmet binasında gerçekleştirilecektir.

İş  forumuna katılım ücretsiz olup, katılmak isteyenlerin 17 Haziran 2019 Pazartesi günü saat 12:00'ye kadar katılım teyitlerini Birliğimize (Anara Daylan, E-posta: anara.daylan®tobb.org.tr) bildirmeleri gerekmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) arasında 3 Temmuz 2018 tarihinde imzalanan Mutabakat Zaptı ile "Türkiye-KKTC Ticaret Odası  Forumu" kurulmuştur.

Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu, Türkiye ile KKTC arasındaki karşılıklı  ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişimine destek olmak amacıyla çalışmalarını  sürdürmektedir. Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu tarafından, 26 Haziran 2019 Çarşamba günü Golden Tulip Lefkoşa Otel'de "Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı" düzenlenecektir.

Konferans kapsamında, KKTC'de iş yapma fırsatları ve yatırım ortamına ilişkin sunumların yanı sıra, eğitim, turizm, tarım ve bilişim teknolojilerine ilişkin sektörel panel ve devamında iş görüşmeleri düzenlenecektir.

Konferansa katılım ücretsiz olup, katılım teyidi için http://ekonomikonferansi.tobb.org.tr linkinde yer alan başvuru formunun en geç 18 Haziran 2019 Salı mesai bitimine kadar doldurulması  gerekmektedir. Söz konusu link üzerinden taslak programa ulaşılabilmektedir.

Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nden alınan bir yazıda; 1-10 Kasım tarihleri arasında Irak/Bağdat'ta düzenlenecek olan "46. BAĞDAT ULUSLARARASI FUARI” Türkiye milli katılımının Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

17 Haziran saat 14:00'te Avlu Kongre Ve Kültür Merkezinde (Balıkesir Ticaret Odası Yanı) Sigoırta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Sayın Levent Korkut ve İcra Komitesi Üyelerinin katılımıyla "Sigorta Acenteleri Buluşması" toplantısı gerçekleştirilecektir.

Sigorta Acentelerinin sorunları ve çözüm önerilerinin değerlendirileceği söz konusu toplantıya Odamız Sigorta Acenteleri de davetlidir.