Değerli Üyemiz,

Odamız ve Bursa Teknik Teknik Üniversitesi ortaklığında İnegöl'de, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)'nın desteği ile Mobilya Test ve Malzeme Kütüphanesi Merkezi (MOBTEM) kurulması planlanmaktadır.

Kurulması planlanan söz konusu merkez için BEBKA'nın mali desteği ile Odamız ve Bursa Teknik Üniversitesi tarafından fizibilite projesi yürütülmektedir. İnegöl başta olmak üzere Türkiye Mobilya Sektörüne hizmet vermek amacıyla kurulması öngörülen “Akredite Test Laboratuvarı ve Malzeme Kütüphanesi”nin ürün ve hizmetlerinin sanayinin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde kurgulanmasının öneminden hareketle aşağıda yer alan anketin siz değerli üyemiz tarafından doldurulmasından büyük memnuniyet duyarız.

Ankete Erişmek İçin Tıklayınız.