Sanayide Yeşil Dönüşüm, Enerji, Kaynak ve Karbon Yönetimi Semineri

12 Haziran 2024 Çarşamba günü Odamız Konferans Salonunda BTSO Enerji Verimliliği Merkezi Yöneticisi Canpolat Çakal’ın sunumuyla Sanayide Yeşil Dönüşüm – Enerji, Proses, Kaynak ve Karbon Optimizasyonu ve Yönetişimi konularını içeren “Sanayide Yeşil Dönüşüm, Enerji, Kaynak ve Karbon Yönetimi semineri düzenlenecektir.

Seminerimizin amacı Yeşil Dönüşüm ve Avrupa Yeşil Mutabakatı yolculuğunda üyelerimize ve ülkemiz sanayisine rehber niteliği taşıyan yöntemlerin aktarılması ve tüm Türkiye’de yaygınlaşmasının sağlanmasıdır.

Uzmanlarımız tarafından mevzunun ulusal ve uluslararası yasal boyutları, teşvik ve hibe mekanizmaları, Türkiye’nin 2053 hedefleri detaylarıyla açıklanacak bu hedeflere ulaşmak için yürütülmesi gereken faaliyetler ve bu konuda ortaya konabilecek yol haritası detaylandırılacaktır.

Başta sanayicilerimiz olmak üzere tüm üyelerimiz seminerimize davetlidir.

Tarih : 12 Haziran 2024 Pazartesi, saat 14.00
Yer    : İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu (OSB 1. Cadde)

Seminere Online Kayıt için Tıklayınız.

DETAYLI BİLGİ İÇİN;
Yağmur AKMAN