Akıllı KOBİ Tekirdağ Dijital Dönüşüm Konferansı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayesinde hayata geçirilen Akıllı KOBİ Platformu çalışmaları çerçevesinde KOBİ'lerin dijital dönüşüm konusunda farkındalığını artırmak amacıyla 11 Eylül 2024 Çarşamba günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda "Akıllı KOBİ Tekirdağ Dijital Dönüşüm Konferansı" gerçekleştirilecektir.

Konferansa ilişkin program ekte sunulmakta olup, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte KOBİ'lerin dijital dönüşüm yolculuğu, dijital iş servisleri, dijital satış kanalları, yenilikçi ödeme sistemleri ve açık bankacılık, dijital pazarlama, KOBİ'ler bilgi hizmetleri süreçleri, İK süreçlerinde dijitalleşme, TOBB Karbon Platformu anlatılacak, oturumlarda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.
Katılım ücretsizdir.

Üyelerimize duyurulur.

EK: Program akışı için tıklayınız.

Yayınlanma Tarihi: 10-09-2024