Almanya-Münih Yapı ve İnşaat Sektörü Yurt Dışı İş Gezisi

İş Hukuku Semineri

Seminerimiz ücretsizdir.

Dış Ticaret Eğitimi

Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecektir.

İTSO Üyelerine MYB Sınavı Yapıldı

İkinci el oto ticareti faaliyeti gösteren 41 kişinin katıldığı eğitim ve sınavlar tamamlandı.

Kendini Tanıma Sanatı Semineri

Seminerimize tüm kadın girişimcilerimiz davetlidir.

• Almanya-Münih Yapı ve İnşaat Sektörü Yurt Dışı İş Gezisi

• İş Hukuku Semineri

• Dış Ticaret Eğitimi

• İTSO Üyelerine MYB Sınavı Yapıldı

• Kendini Tanıma Sanatı Semineri

Servis Evrakları
Üye Kayıt Evrakları, Kapasite Raporu Evrakları ve diğer evraklara ve formlara buradan erişebilirsiniz.
Evraklar için tıklayınız
Üyelerimiz
20 Meslek Grubunda bulunan Üyelerimizin iletişim bilgilerini buradan görüntüleyebilirsiniz.
Üyelerimiz için tıklayınız
Odamız Yayınları
İnegöl Dış Ticaret Raporları, Sektör Raporları ve diğer yayınlarımız buradan ulaşabilirsiniz.
Yayınlarımız için tıklayınız
Değerlerimiz
İnegöl Köftesi, İnegöl Mobilyası, İnegöl Ayçekirdeği ve ilçemizin diğer değerlerine buradan ulaşabilirsiniz.Değerlerimiz için tıklayınız

İlgide kayıtlı yazıda 6948 sayılı Sanayi Sicil Kanununun 5 nci maddesi hükmü uyarınca sanayi işletmelerinin senelik faaliyetlerini içeren Yıllık İşletme Cetvellerini takvim senesi sonundan itibaren dört ay içerisinde, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne vermekle yükümlü olduğu belirtilerek üyelerimizin herhangi bir idari para cezasına maruz kalmamaları açısından 2017 yılına ait Yıllık İşletme Cetvellerini 30 Nisan 2018 tarihi sonuna kadar SGM 2014/11 nolu tebliğin 11 nci maddesi uyarınca e-Devlet kapısı veya Bakanlık web sayfası Sanayi Sicil Bilgi Sistemi üzerinden elektronik ortamda vermeleri gerekmektedir.

Aylık Üfe Tüfe Oranları

2018 Üfe Tüfe Oranları Tüik tarafından yayınlanan 2018 Üfe Tüfe Oranlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Online Ödeme

Online Aidat Ödeme Oda aidatlarınızı kredi kartınız ile burayı tıklayarak kolayca ödeyebilirsiniz.

İTSO Tanıtım Filmi

Kalite Politikamız için tıklayınız

Duyurularımızdan Nasıl Haberdar Oluyorsunuz

Memnuniyet Anketi

Odamızın Hizmet Kalitesinden Memnun musunuz?

TOBB İşbirliği Teklifleri