Brüksel/Belçika'da 21-23 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Seafood Expo Global - Global Su Ürünleri 2015 Fuarı'nın Türkiye milli katılım organizasyonunun 11. kez İstanbul İhracatçılar Birlikleri Genel Sekreterliği'nce organize edilmesi planlanmaktadır.

Bahse konu fuara ilişkin çalışmaların sağlıklı olarak yürütülebilmesi amacıyla, konstrüksiyon ve kiralanacak alan tespitinde kullanılmak üzere fuara başvuruda bulunmayı planlayan üyelerimizin 30 Haziran 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar, kaç metrekareyle katılmak istediklerine ilişkin başvuruyu İstanbul İhracatçılar Birlikleri Genel Sekreterliği'ne yapmaları gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için (www.iib.org.tr) web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Konuyu ilgili üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Bilgi için İrtibat:

Fuarlar, Tanıtım ve Dış İlişkiler Şubesi