9-13 Şubat 2015 tarihleri arasında, Moskova / Rusya Federasyonu'nda düzenlenecek 'Prodexpo Uluslararası Gıda, İçecek ve Gıda Hammaddeleri Fuarı"nın Türkiye katılım organizasyonu İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğince gerçekleştirilecektir.

Prodexpo Fuarı bu sene 22. kez düzenlenecek olup söz konusu fuarda süt ve süt ürünleri, alkollü ve alkolsüz içecekler, çay, kahve, soslar ve baharatlar, bisküvi, çikolata ve şekerli mamulleri et ve et mamulleri ile şarküteri ürünleri, kümes hayvanları mamulleri, hububat-bakliyat mamulleri, unlu mamuller ve pastacılık ürünleri, su ürünleri, katı ve sıvı yağlar, kuruyemiş, incir, kayısı ve gıda ambalaj ürünleri sergilenecektir.

2013 yılında, 48.733 m2'lik net sergi alanında, 64 farklı ülkeden 2.288 katılımcının yer aldığı söz konusu fuarı, 52.717 kişi ziyaret etmiştir. Prodexpo, Rusya ve Doğu Avrupa'nın en büyük fuar organizasyonu olmakla beraber, Moskova Hükümeti Rusya Federasyonu Ticaret ve Sanayi Odası himayesinde, Rusya Federasyonu Tarım Bakanlığı desteği ile gerçekleştirilmektedir.

Bahse konu fuara başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin, ekte yer alan Başvuru Formu'nu ve Fuar Katılım Sözleşmesi'ni, firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak 12 Eylül 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğinin 0 212 454 05 01-02 numaralı faksına veya Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için:
Fuarlar, Tanıtım ve Diş ilişkiler Şubesi