İlgi: TOBB'nin 19.08.2014 tarihli ve 16017 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı yazıda, 10. Uluslararası Özbek Pamuk ve Tekstil Fuarı'nın, 13-14 Ekim 2014 tarihleri arasında Taşkent'te düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, fuarın hedefinin, uluslararası örgütler ve yabancı şirketlerle uzun dönemli işbirliği geliştirilmesinin yanı sıra, dünyanın önde gelen pamuk ipliği üretici ve tüketicilerinin bir araya gelmesi, Özbek pamuğunun tanıtılması ve pamuk ve tekstil üretimi ile ticaret ve lojistik alanlarındaki son gelişmeler hakkında bilgi vermek olduğu kaydedilmektedir.

Fuarda, Özbek pamuğunun büyük kısmının satışa sunulacağı ve fuar katılımcılarının Özbek pamuk ve tekstil ihracatçıları ile dönemli sözleşme yapma olanağına sahip olacağı ifade edilmektedir.

Yuvarlak masa toplantıları ite ikili görüşmeler gerçekleştirilecek fuar hakkında detaylı bilgi için  cotton.mfer.uz web sayfası ziyaret edilebilir.

Etkinlik ayrıca, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş imkanları- Ülke Duyuruları-Özbekistan" bölümünde duyurulmaktadır.

İlgi: TOBB'nin 31.07.2014 tarihli ve 15018 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı yazıda, Dışişleri Bakanlığı'ndan alınan yazıya atfen, Irak Ticaret Bakanlığı/ Irak Ticaret Hizmetleri ve Sergi Şirketi (IFP) tarafından Erbil Fuar alanında, 17-20 Kasım 2014 tarihleri arasında"Agrofood", 21-24 Ekim 2014 tarihleri arasında "Protect Iraq" ve 16-19 Aralık 2014 tarihleri arasında "Plastik, Deterjan, Kozmetik, Petrokimya" fuarlarının düzenleneceği bildirilmektedir.

İlgi:İstanbul İhracatçı Birlikleri'nin 21/07/2014 tarih ve 6976 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda; St. Petersburg / Rusya Federasyonu'nda 22-25 Eylül 2015 tarihleri arasında 13. kez düzenlenecek olan "NEVA 2015, Rusya Uluslararası Denizcilik Fuarı ve Konferansları” Fuarı'na, Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği tarafından, milli katılım organizasyonu gerçekleştirilmesi planlandığı belirtilmektedir.

Bahse konu fuara başvuruda bulunmayı planlayan üyelerimizin ekteki ön başvuru formunu doldurarak 11 Ağustos 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği 0 212 454 05 01 - 02 numaralarına fakslamaları veya Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bilgi için irtibat:
Fuarlar, Tanıtım ve Dış İlişkiler Şubesi
Celal Özcan
Faks: 0212 454 05 01 - 02

EK: Başvuru Formu

Brüksel/Belçika'da 21-23 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Seafood Expo Global - Global Su Ürünleri 2015 Fuarı'nın Türkiye milli katılım organizasyonunun 11. kez İstanbul İhracatçılar Birlikleri Genel Sekreterliği'nce organize edilmesi planlanmaktadır.

Bahse konu fuara ilişkin çalışmaların sağlıklı olarak yürütülebilmesi amacıyla, konstrüksiyon ve kiralanacak alan tespitinde kullanılmak üzere fuara başvuruda bulunmayı planlayan üyelerimizin 30 Haziran 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar, kaç metrekareyle katılmak istediklerine ilişkin başvuruyu İstanbul İhracatçılar Birlikleri Genel Sekreterliği'ne yapmaları gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için (www.iib.org.tr) web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Konuyu ilgili üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Bilgi için İrtibat:

Fuarlar, Tanıtım ve Dış İlişkiler Şubesi