Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca 2015 yılında yürürlüğe konulan Kamu-Üniversite-Sanayi (KÜSİ) İşbirliği Stratejisi ve Eylem Planı (2015-2018) ile, söz konusu taraflar arasındaki işbirliğini en üst seviyeye çıkararak ülkemizin yüksek teknoloji üssü haline getirilmesi hedeflenmektedir.

KÜSİ faaliyetlerinin bir parçası olarak, Bursa ilimiz ve çevresinde de Kamu-Üniversite-Sanayi arasındaki Ar-Ge ve İnovasyona dayalı işbirliğini güçlendirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler, sanayi kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları arasında koordinasyon ve yönlendirme faaliyetleri yürütülmektedir.

Bu kapsamda, Bursa KÜSİ İl Temsilcisi, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürü, KOSGEB İl Müdürü, Ticaret Bakanlığı İl Müdürü, TSE İl Koordinatörü, BEBKA Genel Sekreteri ve Öğretim Üyelerinden oluşan bir ekiple 20 Nisan 2016 tarihinde Odamız ev sahipliğinde ilçemizdeki sanayi kuruluşlarına KÜSİ faaliyetlerini tanıtan bir toplantı yapılacaktır.
Söz konusu bilgilendirme toplantısında siz değerli üyelerimizi aramızda görmekten onur duyacağız.

Etkinlik Programı:
Tarih:20 Nisan 2016 Çarşamba,