İnsan Kaynakları ve Personel Yöneticiliği Derneği ve Milli Prodüktivite Merkezi işbirliği ileVerimlilik Haftası Etkinlikleri kapsamında 'Toplam Kalite Yönetimi ve Verimlilik Arttırma Teknikleri' konulu seminer düzenlenecektir.

Katılmak isteyen kobi, büyük ve küçük ölçekli işletmelerin http://www.ikpyd.org">www.ikpyd.org web sayfasında bulunan 'Katılım Formunu' doldurarak faks veya e-posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Seminere katılım ücretsizdir. Katılımcılara Katılım Belgesi verilecektir.

VERİMLİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ SEMİNER PROGRAMI

Seminer Tarihi: 3 Mayıs 2011

Seminer Saati: 14:00 - 17:00

Yer: İnegöl Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu

Konuşmacılar: Özlem ÖZER KIRCI (Milli Prodüktivite Merkezi Uzmanı)

KAYIT İÇİN

Faks: 0 224 7148164  E-posta: mailto:Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.">Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

BİLGİ İÇİN

Bülent LEVENT 0 532 7015378

"

İşgücü piyasasının nitelikli işgücü ihtiyacını karşılamak ve işsizlerimizin daha nitelikli eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla; ilgili bakanlıklar ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), tarafından UMEM BECERİ’10 (Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri) projesi başlatılmıştır.

Projenin amacı; işsizlere firmaların istekleri doğrultusunda eğitim verilmesi ve işverenlerin istedikleri becerilerin işsizlere kazandırılmasıdır.

Bu projede İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak; siz değerli işverenlerin sektörünüz ile ilgili nitelikli eleman ihtiyacınızı tarafımıza iletmenizi talep etmekteyiz. Böylece İŞ-KUR İnegöl Şube Müdürlüğünce ilgili branşta kurslar açılacak, İnegöl Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi tarafından 3 aylık teorik eğitim verilecektir. Ardından talep ettiğiniz sayıda personel firmanızda 3 aylık pratik eğitime tabi tutulacaktır. Bu süreç içerisinde kursiyerlere günlük 15 TL ücret İŞ-KUR tarafından ödenecektir. Başarılı kursiyerlerin firmanızca istihdam edilmesi durumunda tarafınıza düşen sigorta primi işveren payı 4,5 yıla kadar İŞ-KUR tarafından karşılanacaktır. Söz konusu projenin siz değerli işverenlerimize kayda değer katkılar sağlayacağı düşünülmektedir.

Bu bağlamda ilgili projenin detaylarını sizlerle paylaşmak üzere 22.03.2011 tarihinde Saat 17.00’da OSB Konferans Salonunda düzenleyeceğimiz bilgilendirme toplantısına katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

"

İnsan Kaynakları ve Personel Yöneticiliği Derneği ve İnegöl Sosya Güvenlik Merkezi işbirliği ile 4 Mart 2011 Cuma günü İnegöl Organize Sanayi Bölgesi konferans salonunda, 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası ile Sosyal Sigorta İşlemleri Yönetmeliği kapsamında İşverenlere bilgilendirme semineri düzenlenecektir.

Seminere katılım ücresizdir. Katılmak isteyen firma ve işyerlerinin kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Seminer Programı

Seminer Tarihi: 04.03.2011

Saat:14:00 - 17:00

Konuşmacılar: İnegöl SGK Merkezi Müdürü Adem BEDİR, Orhangazi SGK Merkezi Müdürü Erhan KARACA, İnegöl Sosya Güvenlik Merkezi Kontrol Memuru Erdem ÇAKAR

Katılım: Ücretsiz

Kayıt İçin:

E-posta: mailto:Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.">Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. veya mailto:Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.">Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Bilgi için: 532 701 53 78 (Bülent Levent)

Meslek Yüksekokulları Sempozyumları bilimsel bir ortamda akademisyenler, ilgili kamu kuruluşları ve özel sektör temsilcileri ve öğrencileri bir araya getirerek bilgi paylaşımında bulunmak, yaşanan sorunları tartışmak ve bu sorunlara çözüm üretebilmek amacıyla düzenlenmektedir. Bu kapsamda II. Uluslarası VI. Ulusal Meslek Yüksekouklları Sempozyumu Adnan Menderes Üniversitesi Aydın Meslek Yüksekokulu tarafından 25-27 Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Ana teması 'Mesleki Eğitimin Yeniden Yapılandırılması' olarak belirlenen sempozyumun organizasyon süreci ile ilgili tüm detaylar ve duyurular http://www.umyos2011.org">www.umyos2011.org adresinden edinilebilir.