Bildiğiniz üzere,  Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ile 1997 yılında “Yerel Bilgi Ağı Projesi”  çerçevesinde imzalanan hizmet sözleşmesi ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulmuş olan Bursa AB Bilgi Merkezi; Avrupa Birliği, genişlemesi ve Türkiye’nin üyeliği konusunda çalışmalarına devam etmektedir. Hedef kitlesi sanayiciler, medya, öğrenciler, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları, genç girişimciler, kadınlar ve yerel yönetimlerden oluşan Bursa AB Bilgi Merkezi; AB konusunda genel anlayışın ve bilinç düzeyinin geliştirilmesi, Türkiye ve AB arasındaki siyasi ve kültürel diyaloğun güçlendirilmesine katkıda bulunulması amacıyla Bursa ve bölgesinde bilgi, iletişim ve kültürel etkinliklerin sürdürülebilirliğini hedeflemektedir.

Bu kapsamda, Bursa AB Bilgi Merkezi, bölgemizdeki sanayicilerimizi inovasyon ve ar-ge konularında bilgilendirmek ve sanayi kuruluşlarının söz konusu alanlardaki desteklerden yararlanmalarına katkı sağlamak amacıyla 10 Eylül 2013, Salı günü saat 09:30’da Bursa Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde “AB İnovasyon & Ar-Ge Politikaları ve KOBİ’lere Yönelik Ar-Ge Destekleri” Semineri gerçekleştirecektir.

AB’nin inovasyon ve ar-ge politikalarının yanısıra, sanayicilerimizin yararlanabileceği hibe ve destekleri tanıtmak adına faydalı olacağına inandığımız söz konusu seminere tüm üyelerimiz davetli olup, 09.09.2013 Pazartesi saat 12:00'ye kadar katılım teyitleri beklenmektedir.

Program Hakkında Detaylı Bilgi ve Katılım Teyitleri için:
Esin KAPLAYAN - BTSO AB-Dış Ekonomik İlişkiler Müdürlüğü
Faks: 0224 275 16 99