Rumeli Sanayici ve İşadamları Derneği (RUMELİSİAD) tarafından T.C Ekonomi Bakanlığı, T.C. Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (UİB) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) işbirliği ile 1-2 Aralık 2012 tarihlerinde Balkan ülkeleri arasında ekonomik, kültürel ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Türkiye, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Makedonya, Romanya, Slovenya, Sırbistan, Kosova, Karadağ ve Yunanistan'dan gelecek resmi ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla "RUMELİSİAD Uluslararası Balkan Ekonomi Zirvesi" gerçekleştirilecektir.

Söz konusu zirve kapsamında, 1 Aralık 2012 Cumartesi günü Bursa Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Orhangazi Salonu'nda Türkiye ve 11 Balkan ülkesinin devlet bakanları ve temsilcilerinin katılımıyla düzenlenecek oturumların yanı sıra, Bosna Hersek, Bulgaristan, Makedonya, Slovenya, Sırbistan, Kosova, Karadağ ve Yunanistan'da otomotiv, otomotiv yan sanayii, makine, inşaat, tekstil, gıda ve sağlık sektörlerinde faaliyet gösteren ithalatçı ve/veya ihracatçı iş adamlarının katılımıyla ikili iş görüşmeleri gerçekleşecektir.

Bahse konu ikili iş görüşmelerine katılım ücretsiz olup, 1 Aralık 2012 Cumartesi günü 09:00-11:00 saatleri arasında günü Bursa Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Orhangazi Salonu'nda gerçekleşecektir.

Bu kapsamda, ikili iş görüşmelerine katılacak firmaların bilgilerine Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın websitesinden (www.btso.org.tr) ulaşılabilir. Söz konusu ikili iş görüşmelerine katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda belirtilen linkten 29 Kasım 2012 Perşembe Günü mesai bitimine kadar başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Ayrıntılı Bilgi ve Başvuru linki: http://uib.org.tr/tr/heyetler-rumelisiad-uluslararasi-balkan-ekonomi-zirvesi-hk.html

Ayrıntılı Bilgi İçin: Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği
Birgül POLAT ÖLMEZ - Şube Müdürü,