İlgi : İstanbul Ticaret Odasının 18.01.2019 tarih ve 7540 sayılı yazısı

Ülkemiz sanayi sektörünün geniş bir yelpazede uluslararası platformda yer alması ve tanıtılması büyük önem taşımaktadır. Bu çerçevede her yıl Almanya'nın Hannover şehrinde düzenlenen HANNOVER MESSE Fuarı Türkiye Milli İştirak Organizasyonu 1992 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenlenmektedir.

Hannover Messe dünyanın en önemli ve kapsamlı sanayi fuarı olup 1-5 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek HANNOVER MESSE 2019 Türkiye Milli İştiraki Hall 3 (Yan Sanayi), Hall 4 (Hall Sanayi), Hall 12 (Enerji), Hall 13 (Enerji), Hall 21 (Hidrolik, Pnömatik ve Akışkan Gücü) olmak üzere 5 ayrı ihtisas salonunda yer alacaktır.

İTO tarafından sektör mensuplarına avantajlı imkanlar sunabilmek amacı ile HANNOVER MESSE 2019 Milli İştiraki m2 katılım bedeli tüm ana hizmetler dahil 2.880 TL/m2 dir.

T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından yaklaşık %60 oranında desteklenen Türkiye Milli İştiraki teşvik işlemleri İstanbul Ticaret Odası tarafından takip edilecektir.

EK: HANNOVER