tarim2

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği girişimleriyle "T.C. Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerince Tarımsal Üretime Dair Düşük Faizli İşletme Kredisi Kullanımına İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar" Bakanlar Kurulunca 20.03.2009 tarihinde kararlaştırılmış ve 22.03.2009 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.

Yürürlüğe giren karar ile bugüne kadar kullandırılan ve/veya ertelenen düşük faizli kredilerin vadesi işletme kredilerinde 24 ayı, yatırım kredilerinde ise 7 yılı aşmayacak şekilde yeniden yapılandırılmasına imkan tanınmıştır.

sanayi

İlçemizde kurulacak olan Mobilya ve Ağaç İşleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin Yönetim Kurulu tarafından Odamıza bildirilen bir yazıda, İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin Kamulaştırma işlemlerinin büyük bir bölümünün tamamlandığı bildirilmiştir. İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde bu bağlamda parsel satışları başlamış olup ayrıntılı bilgi için İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nün

R. Ercan DÖNMEZ           Yakup UZER
0 532 495 77 19                 0 533 324 57 55